Fegyvere volt

Szállodában rejtőzött a Márvány utcai trafikrabló - a TEK fogta el

Elfogta a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egysége azt a 39 éves férfit, aki fegyverrel kirabolt egy dohányboltot a főváros XII. kerületében.

2013.11.17 11:42Havariapress
Fotó: MTI

Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 24 órán belül azonosították a pénteken este elkövetett rablás elkövetőjét. Mivel a gyanúsított fegyverrel rendelkezett, a rendőrök a TEK speciálisan képzett egységének közreműködését kérték az elfogáshoz.

A férfit egy belvárosi szállodában fogták el, megtalálták nála a rabláshoz használt pisztolyt, a támadáskor viselt ruhát, valamint az elrabolt pénz egy részét is. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett. A rablás gyanúsítottját őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Márvány utcai trafikot pénteken este fél 8 körül rabolta ki a férfi. Kezében pisztolyt tartva megfenyegette az eladót, s a bevételt követelte. Miután megkapta a kasszában található pénzt, elmenekült. A rablást rögzítette a bolt biztonsági kamerája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.