Már keresik

Azonosították a salgótarjáni családi házban talált nő gyilkosát

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó 62 éves férfi 160-165 centiméter magas, normál testalkatú, vállig érő, őszes, göndör hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és szürke felsőruházatot viselt.

2013.11.13 17:39MTI

Azonosították és keresik azt a férfit, aki szerdán megölt egy nőt Salgótarjánban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva a gyilkosságról elmondta, hogy a 46 éves nő holttestét egy salgótarjáni családi házban találták meg reggel.

A rendőrök a bejelentés után öt órán belül azonosították a gyanúsítottat, a 62 éves, szintén salgótarjáni Oláh Ferencet.

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó férfi 160-165 centiméter magas, normál testalkatú, vállig érő, őszes, göndör hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és szürke felsőruházatot viselt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kéri, hogy aki érdemleges információt tud a férfi tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést a rendőrségen - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.