Végzetes figyelmetlenség

Gázolás vasúton és közúton is

Gyalogosgázolás miatt a rendőrök Dinnyés felé terelnek. Gázolt a vonat Maklárnál, szünetel a vasúti közlekedés.

2013.11.09 18:09ma.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2013. november 9-én 17 óra 26 perckor Kisfalud és Pákozd között a 8116-os számú úton. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi elgázolt egy férfit. A helyszíni szemle folyamatban van. A rendőrök a teljes utat lezárták. A forgalmat Székesfehérvárnál a 7-es főútra, míg Pákozdnál a 6213-as útra terelik Dinnyés felé - írta a police.hu

Halálra gázolt egy férfit a vonat Maklárnál, jelenleg szünetel a vasúti közlekedés Eger és Maklár között - közölte a Mávinform szombaton.
A közlemény szerint egy fiatalember az Egerből Budapestre tartó Agria InterCity vonat elé lépett a maklári állomás előtt, a nyílt pályán szombaton délután. A férfi a helyszínen életét vesztette.
A baleset jelentős fennakadást okoz, az Egerből 17 óra 05 perckor indult Agria IC utasai várhatóan egy-másfél óra múlva tudnak csak továbbindulni.

A Mávinform közölte azt is, hogy a MÁV-START vonatpótló autóbuszokkal gondoskodik az utasok elszállításáról Eger-Maklár-Eger között. Maklártól vonattal utazhatnak tovább Füzesabonyig, ahonnan csatlakozás lesz Budapest és Miskolc felé is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.