Nem zárult le az ügy

Nyomoz a rendőrség a Balatonba veszett szörfös halála ügyében

A múlt héten a Balatonban életét vesztett szörfös esetével kapcsolatban segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt eljárást indított a balatoni vízirendészet ismeretlen tettes ellen.

2013.10.31 16:55MTI

A nyomozás érdekében további információt nem ad a rendőrség az ügyről.

A lapértesülések szerint tapasztalt úszó és deszkás hírében álló 35 éves férfi október 23-án, szerdán kora délután indult Zamárdiból szörfözni, majd eltűnt. A vízirendészet és a vízimentők nagy erőkkel kutattak utána, a keresésbe civilek is bekapcsolódtak. A férfi szörfdeszkáját pénteken találták meg Alsóörs közelében.

Múlt hét pénteken késő este Siófok és Alsóörs között, a meteorológiai bóják közelében talált rá egy horgász a szörfös férfi holttestére a vízben. A rokonok még az éjszaka folyamán azonosították az elhunytat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.