Ült, ül és ülni fog(?)

Továbbra is előzetesben marad a szlovák milliomos gázolónő

A Gödöllői Járásbíróság kedden elutasította a halálos közlekedési baleset okozásával vádolt szlovák nő és védője azon indítványát, hogy a vádlott szabadlábon, illetve házi őrizetben folytathassa védekezését.

2013.10.29 18:55MTI

A büntetőper keddi tárgyalásának végén a bíró kihirdette a végzést, amely szerint nem helyezhető szabadlábra az a szlovák állampolgár, aki a vád szerint ittas állapotban, az autójával a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okozott tavaly augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán.

A bíróság az óvadék melletti házi őrizetre vonatkozó indítványt is elutasította, így a 36 éves vádlott több mint egy év után továbbra is előzetes letartóztatásban marad.

A szóvivő közölte azt is, hogy a Gödöllői Járásbíróságon ez év augusztusában kezdődött büntetőper keddi tárgyalásán a szakértők meghallgatásával lezárult a bizonyítási eljárás, a per november 19-én a perbeszédekkel folytatódik, ítélet várhatóan november 22-én lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.