Barátja húzta meg a ravaszt

Légpuskalövedék hatolt a 17 éves fiú szájüregébe

A szájüregébe hatoló légpuskalövedék okozott életveszélyes sérülést egy 17 éves fiatalnak Miskolcon - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

2008.07.22 09:41MTI

Az eset még július 11-én történt. A fiatalember életveszélyesen megsérült, a nyomozás pedig megállapította, hogy a sértett egyik barátja okozta a sebesülést - ismertette a részleteket Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Közölte: a rendőrség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a 18 éves fiatalemberrel szemben. "Az, hogy milyen körülmények között dördült el a lövés, a nyomozásnak kell kiderítenie" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.