Rablók a Szalki-szigeten

Tolvajokat fogtak az EFOTT-on - Három zsáknyi holmit loptak a diákoktól

Tolvajokat fogtak a rendőrök az egyik legnagyobb hallgatói rendezvénynek számító EFOTT dunaújvárosi helyszínén, a két férfi három hátizsákra való tárgyat lopkodott össze a fesztiválozóktól.

2008.07.21 14:10HavariaPress

A Fejér megyei város járőrei péntekről szombatra virradó éjszaka, hajnali két órakor fogtak el két - 37 illetve 29 éves - budapesti lakost, akik a gyanú szerint a Szalki-szigeten tartott rendezvény területén követtek el vagyon elleni bűncselekményeket.

Az eddigi adatok szerint a duó a fesztiválon szórakozó fiatalok sátraiból több esetben is különböző értéktárgyakat emelt el, a bosszúság mellett számottevő anyagi kárt is okozva a sértetteknek, akik közül eddig hat főt sikerült a nyomozóknak azonosítaniuk.

A két gyanúsított elismerte a bűncselekmények elkövetését, így kihallgatásuk után mindketten őrizetbe kerültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.