Továbbra is életveszélyben van az egyik sérült

A körhintabaleset egyik sérültjének lépsérülése, hasüregi vérzése és koponyasérülése van

Továbbra is életveszélyes állapotban van a töki falunapon vasárnap este történt körhintabaleset egyik sérültje - közölte Sült Tamás Péter, a Madarász utcai Gyermekkórház sebész főorvosa hétfőn délelőtt az MTI-vel.

Körhintabaleset a töki falunapon - 17-en sérültek meg képgaléria

2008.07.21 10:00MTI

A lánynak lépsérülése, hasüregi vérzése és koponyasérülése van. A másik súlyos sérült lánynak, aki mellette ült a körhintán - az arcán csontig hatoló sebe, a nyakon szúrt sebe van, és részben a fejbiccentő izma is leszakadt - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a Madarász utcai Gyermekkórházban ápolt öt sérült állapotát már stabilizálták.

A kórházba három könnyű és két súlyos sérült gyermeket szállítottak vasárnap éjszaka. A gyermekek 12-14 év közöttiek. A három könnyű sérültet agyrázkódással, eszméletvesztéssel, emlékezetzavarral és zúzódásokkal szállították be a kórházba.

A baleset a töki falunapon történt vasárnap este. A körhinta két tartóeleme menet közben eltörött, a rajta lévő kabinok szétrepültek. A balesetben főként gyerekek sérültek meg. A mentők 17 embert szállítottak kórházba. Négyen súlyosan megsérültek, egy közülük életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hasonló baleset öt évvel ezelőtt történt, amikor a Csongrád megyei Szegváron felborult egy körhinta. A balesetben akkor hét gyermek sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.