Miskolci rablók

A mobilját akarták - családjának kiirtásával fenyegették

Ketten támadtak meg egy fiút Miskolcon, az útonállókat a rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

2013.10.08 10:25ma.hu

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben 2013. október 7-én.

A nyomozás adatai szerint 9 óra 40 perckor Miskolcon, a Szeles utcán két fiatalember egy harmadikat félrevitt egy bokros területre, majd mobiltelefonját követelték. A sértett az ő és családja megsemmisítésére tett fenyegetés hatására átadta készpénzét, ami nem elégítette ki az útonállókat, így azok erőszakkal elvették a mobiltelefonját is, majd elmenekültek a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként szinte azonnal azonosították és elfogták tetteseket, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a 19 éves szendrői K. Mátét és a 16 éves felsődobszai társát, akikkel szemben, a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.