Rács mögött a brutális fiatalok

Megverték, kirabolták majd felgyújtották a ruháit

Összevert és kirabolt egy embert három bakonyszombathelyi fiatal kedden hajnalban. A támadók lerángatták áldozatuk ruháit és felgyújtották.

2013.09.25 08:53Havariapress

Három fiatal fiú támadt rá egy emberre kedden hajnalban, a Komárom-Esztergom megyei Bakonyszombathelyen. A fiatalok összeverték áldozatukat, elvették telefonját, pénzét és bakancsát, majd lerángatták ruháját, amit később felgyújtottak.

A rendőrség a bejelentést követően negyed óra alatt elfogott a támadók közül kettőt, míg harmadik társukat három órával később állították elő. A 23 és 19 éves, valamint a harmadik kiskorú fiút őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben csoportosan elkövetett rablás miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.