Nyomravezetői díj!

Félmilliót ér a fővárosi trafik brutális kirablója

Félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a szeptember elején, egy XIX. kerületi trafikban történt rablótámadás ügyében. A 25 év körüli, 170 centiméter magas támadó összeverte az eladót, majd magával vitte a kassza tartalmát.

2013.09.19 08:39Havariapress

A rablótámadás szeptember 5-én éjjel negyed kettőkor történt a XIX. kerületi Kossuth téren: a fehér kapucnis pulóvert, kék halásznadrágot és fekete félcipőt viselő rabló berontott a dohányboltba, összeverte az eladót, majd magához vette a kasszában talált pénzt, s elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás miatt folytat nyomozást az ügyben. A budapesti rendőrfőkapitány 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi, a rendőrség a nyomravezető személyét teljességgel bizalmasan kezeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.