W. Róbert elvált

Zaklatják a móri gyilkosság gyanúsítottjának gyermekeit

Kimondták W. Róbert, a nyolc ember halálát okozó móri bankrablás egyik gyanúsítottjának válását a férfi jelenléte nélkül a Tatabányai Városi Bíróságon - erről csütörtöki számában írt a 24 Óra, Komárom-Esztergom megye egyik napilapja.

2008.07.17 10:33MTI

A döntés szerint a három gyermek az édesanyánál marad, aki a lapnak elmondta, fontolgatja, hogy elköltözik a városból, mert gyermekeit társaik zaklatják. Megemlítette, hogy a legutóbb középső gyerekét egy szóváltást követően az utcán felpofozták.

A tettes arra hivatkozott, hogy joga van erre, mert tudja, mit tett a gyerek apja. A bíróság úgy határozott, ha W. Róbertnek lesz úgynevezett rabkeresménye, abból vonják a tartásdíjat, lakásuk a feleségé, így arról nem kellett dönteni - írta a 24 Óra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.