Az emberek visszatérhettek az épületbe

Elszállították a BME-n talált aknagránátot

Elszállították a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemnél (BME) talált aknagránátot. A kiürített épületbe visszatérhetnek az emberek.

2013.09.05 10:29MTI

Fülöpné Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta: az egyetem öntözőrendszerének építése közben került elő egy 82 milliméteres aknavetőgránát. Mire a tűzszerész járőr a helyszínre érkezett, az érintett terület melletti épületet már kiürítették. További lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy az egyetem környékén nem volt szükség forgalomkorlátozásra, a lezárás csak az egyetem területét érintette.

Korábban a BME közölte a Facebook-oldalán, hogy lezárták az egyetem K épülete körüli udvart. Az eduline.hu cikke szerint a műegyetemen regisztrációs hetet tartanak, a hallgatók ezekben a napokban iratkoznak be és veszik fel tantárgyaikat, a szorgalmi időszak azonban csak a jövő héten kezdődik.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.