Gyengébbik nem

Bántalmazás következtében meghalt egy 23 éves nő Békéscsabán

Bántalmazás következtében meghalt egy 23 éves nő Békéscsabán szombatra virradóra - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

2013.08.31 09:06MTI

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a mentőszolgálat értesítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy családi veszekedéshez hívták a mentőket, akik a házban egy sérültet találtak, a 23 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni.

A házban tartózkodott az elhunyt barátja is, aki a mentőkkel szemben agresszíven lépett fel, és fegyvert fogott rájuk. A férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével fogták el, a házban talált gázriasztófegyvert lefoglalták - tette hozzá a sajtószóvivő.

A rendőrség büntetőeljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.