Újabb áldozatot követelt a közlekedés

Halálos áldozata is van az M5-ösön történt balesetnek

Egy ember a helyszínen meghalt.

2013.08.24 07:14MTI
Baleset az M5-ön

Egy ember a helyszínen meghalt, további kettő megsérült, amikor két személyautó és egy kamion összeütközött az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Kecskemét mellett pénteken késő este - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Gál Kristóf főhadnagy közleménye szerint a helyszínelés teljes útzár mellett kezdődött, majd éjfél előtt félpályán megindult a forgalom a balesettel érintett útszakaszon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a benzinszállító tehergépkocsi tartálya üres volt, veszélyes anyag nem szivárgott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.