Késsel?

Kiraboltak egy dohányboltot Újbudán

Egy késsel vagy késutánzattal fenyegette meg egy újbudai dohánybolt eladóját egy 25 év körüli férfi péntek hajnalban, majd a kasszában lévő pénzzel elmenekült.

2013.08.23 13:21MTI

A rendőrség keresi azt a 175 centiméter magas, sovány testalkatú férfit, aki a rablás idején zöld kapucnis hosszú ujjú felsőt, valamint hosszú barna nadrágot viselt. A rendőrség honlapjára feltette a XI. kerület Etele úti Nemzeti Dohánybolt biztonsági kamerájának képeit a rablással gyanúsított férfiről.

A rendőrség kéri, hogy akinek információja van a bűncselekményről, hívja a 06-1/381-4300 vagy a 06-1/381-4312 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.