Fegyver, hangtompító...

Házilag készített fegyvereket találtak az orvvadászoknál

Házilag gyártott fegyvert, hangtompítót, zárszerkezetet és lőszereket foglaltak le a rendőrök két salgótarjáni orvvadásztól múlt szombaton.

2013.08.22 10:19Havariapress

A múlt szombaton tartott házkutatást a rendőrség két salgótarjáni férfi hétvégi házában, ahol orvvadászatra utaló tárgyakat találtak. Egyiküknél házilag készített fegyvert, hangtompítót, közel 60 darab különféle kaliberű lőszert foglaltak le, telkén találtak egy magaslest, valamint hurkot és trófeákat.

A másik embernél egy ismeretlen típusú lőfegyver zárszerkezetére bukkantak a nyomozók. Egyik férfi sem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel. A rendőrök mindkét embert előállították és őrizetbe vették, egyikükkel szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt, a másikkal szemben pedig orvvadászat és lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indítottak nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.