Eldurvult a családi vita

Megverte testvérét, majd rálőtt a nő segítségére siető férfira

Megverte a testvérét egy férfi szerdán este, egy ceglédi vendéglátóhelyen, majd a nő segítségére siető fiatalemberre rálőtt gáz-riasztó fegyverével.

2013.08.22 10:03Havariapress

Egy ceglédi vendéglátóhelyen veszett össze szerdán kora este egy dánszentmiklósi férfi a testvérével, akit megvert, majd a nő segítségére siető 23 éves fiatalemberre rálőtt engedéllyel tartott gáz-riasztó pisztolyával, azután autójával elhajtott a helyszínről.

A lövöldözés során személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeképpen beazonosították a támadót, aki, miután megtudta, hogy keresik, önként feladta magát az Albertirsai Rendőrőrsön.

A nyomozók a 40 éves férfit őrizetbe vették, a fegyvert pedig a lőszerekkel együtt lefoglalták. Az ügyben garázdaság miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.