Nem kapott kávét

Nem akarták kiszolgálni, erre robbantással fenyegetőzött

Az üzlet felrobbantásával fenyegetőzött egy férfi Szegeden, mert az alkalmazott korábbi tartozása miatt nem akarta kiszolgálni.

2013.08.16 13:22Havariapress

Szeged belvárosában tért be egy üzletbe egy férfi csütörtökön, ahol kávét kért, azonban az alkalmazott korábbi tartozásaira hivatkozva nem volt hajlandó kiszolgálni. A férfi ekkor ordítani kezdett és az üzlet felrobbantásával fenyegetőzött.

A rendőrök a személyleírás alapján 3 órán belül elfogták a 24 éves férfit, aki ellen közveszéllyel fenyegetés miatt eljárást indítottak, majd kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.