Hamar elfogták őket

Összetört söröskorsóval támadtak a hajléktalanok

Rátámadt a vendégekre és a személyzetre két hajléktalan férfi egy szegedi presszóban, mert nem adtak nekik pénzt. A rendőrök hamar elfogták őket.

2013.08.12 15:50Havariapress

Vasárnap történt az eset egy szegedi kávézóban: két hajléktalan férfi lépett be, majd pénzt kértek. Mivel senki nem adott nekik, dühösek lettek. Szidalmazták a felszolgálókat és a vendégeket, majd egyikőjük összetört egy söröskorsót, s azzal hadonászva fenyegette az egyik pincért.

A támadók azt követően menekültek el, hogy a vendégek közül többen felfigyeltek a lármára és kérdőre vonták őket. Az eset során senki sem sérült meg. A segélyhívásra kiérkező járőrök a közelben elfogták a két férfit. Garázdaság miatt indítottak ellenük eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.