Rendőrkézen a kecskeméti férfi

Fel akarta robbantani a bíróságot - elfogták

Beismerte egy kecskeméti férfi, hogy ő fenyegetőzött a bíróság felrobbantásával - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2013.08.06 15:55MTI

A férfi jelenleg más büntetőügy miatt van őrizetben Kecskeméten

Gál Kristóf tájékoztatása szerint korábban azért indult eljárás az ügyben, mert a Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletére június 25-én betelefonáló, akkor még ismeretlen férfi kijelentette: amennyiben hozzátartozóját fél órán belül nem engedik ki a börtönből, fel fog robbanni a bíróság épülete.

A megyeszékhelyen azonnal kiürítették a Kecskeméti Törvényszék és a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség, valamint a Kecskeméti Járásbíróság épületét. A két épület átvizsgálásakor sem robbanóanyagot, sem robbantószert nem találtak a rendőrök.

Az eset kapcsán folytatott nyomozás eredményeként hétfőn a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kihallgatta 22 éves kecskeméti V. Zsoltot, a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt - mondta a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.