Katasztrófavédelem

Tűz ütött ki egy debreceni társasház alagsorában

Tűz volt csütörtök este egy debreceni társasház alagsorában, a lakókat kiköltöztették.

2013.08.01 23:35MTI

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Madai Petra elmondta: a Domokos Lajos utcai ház alagsorában egy tárolóban bútorok és berendezési tárgyak égtek. A helyszínre 8 kocsival, 25 emberrel érkeztek ki a tűzoltók, akik késő estére eloltották a tüzet.

A társasházból a lakókat kiköltöztették.

Legalább tíz ember a panelház tetejére ment fel, mások az utcán várakoznak. A szóvivő azt nem tudta megmondani, összesen hány embernek kellett elhagynia otthonát.

Végül a társasházból 35 embert kellett átmenetileg kiköltöztetni, ők a ház kiszellőztetését követően, késő este visszatérhettek otthonaikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.