Szégyen

Bilincsbe verték a kukázó nyugdíjast

Nem akarta igazolni magát az idős asszony, emiatt a rendőrök előállították, meztelenre vetkőztették, és bilinccsel a kezén fogdába tették - állítja. A bilincs annyira szoros volt, hogy az idős néni csuklója megsérült.

2013.07.18 21:46ma.hu

A 70 éves asszonyt annyira megviselte az ügy, hogy zaklatottsága miatt továbbra sem tud beszélni róla. Lánya azonban a kapos.hu-nak elmondta: édesanyja alumínium hulladékot gyűjtött az utcán, hogy a nyugdíját azzal egészítse ki. Ekkor akarták igazoltatni a rendőrök.

A nagymama azonban nem árulta el a nevét és a lakcímét. Végül az egyenruhások megbilincselték és előállították, 3 órát töltött a fogdán. Elmondása szerint előtte meztelenre vetkőztették. Később elengedték, büntetést nem kapott.

Az orvosi ügyeleten látleletet vettek, a papíron az áll: a sebeket a rendőrségi bilincs okozta. A rendőrök szerint a karperecre azért volt szükség, mert különben a nagymama nem engedelmeskedett volna nekik. Az általunk megkérdezett ügyvéd szerint viszont egészen biztos, hogy a hivatalos személyek fellépése jogszerűtlen volt.

Itt megnézheti a videót és a képeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.