Randalírozó csoport okozott riadalmat Tatabányán

Önbíráskodni indultak - egy egész lakótömböt tartottak sakkban

Egy garázda társaság randalírozása keltett félelmet és megbotránkozást Tatabánya belvárosában péntek délelőtt. A kiérkező rendőrök a banda tagjait előállították.

2013.06.29 09:59MTI

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

A rendőrség közleménye szerint férfiak, nők, gyerekek kiabáltak és fenyegetőztek egy lakótömb előtt, és a házban élőkben már ez félelmet és megbotránkozást keltett, de igazán akkor ijedtek meg, amikor üvegcsörömpölést halottak, amit a korábbinál is nagyobb hangoskodás követett. Mint kiderült, a csoport egy ott lakó testvérpárt kívánt móresre tanítani.

A rendőrök a 36 éves B. Jánost, a 39 éves B. Zoltánt, a 19 éves ifj. B. Zoltánt és a 22 éves B. Norbertet előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, a 19 éves B. Lászlót, aki ököllel beütötte a lépcsőház bejárati ajtajának üvegét, a mentő kórházba szállította - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.