30-40 cm vastagságú oldalág esett a férfira

Súlyosan megsérült az a férfi, akire rádőlt egy faág Budapesten

Súlyosan megsérült az az 55 éves férfi, akire rádőlt egy 15 méter magas fa egyik ága Budapesten hétfő délután - tájékoztatta a tűzoltóság az MTI-t.

2008.07.07 19:19MTI

A XIII. kerületi Kassák Lajos utcát a mentés idejére le kellett zárni, mert a leszakadt 30-40 centiméter vastagságú oldalág azt teljesen elzárta - közölte Molnár Péter, szóvivő. A leszakadt ágat a tűzoltók tartották, amíg a férfit kiszabadították alóla, az ágat ezután láncfűrésszel darabolták fel. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfit súlyos sérülésekkel szállították a Honvéd kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.