Lopott BMW-vel....

Drótkötéllel rángatták ki a bankautomatát a falból - vádat emeltek ellenük

Vádemeléssel zárta le a rendőrség a nyomozást azzal a négy emberrel szemben, akik 2012 szeptemberében drótkötéllel szaggattak ki egy bankautomatát a falból Nagyvázsonyban.

2013.06.05 10:00Havariapress

A nyomozás információi szerint a négy férfi Kehidakustányról lopott el egy német BMW-t, amivel 2012. szeptember 27-én hajnalban Nagyvázsonyba hajtottak, majd egy drótkötél segítségével kitéptek a falból egy bankautomatát, szétfeszítették, és a több millió forintot tartalmazó kazettával elmenekültek. 

A banda a bűncselekményhez használt símaszkokat, kesztyűket és a felfeszített pénzkazettát a nádasdladányi erdő közelében rejtette el. 

A Zala megyei rendőrség a dolog elleni erőszakkal, jelentős értékre elkövetett lopás miatt indított nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal továbbította a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.