Tanúk jelentkezését várják

Egerszalóki gyilkosság - több mint 50 rendőr a brutális rablók nyomában

Több mint 50 rendőr vett részt a hétfőn, Egerszalókon történt brutális rablógyilkosság nyomozásában. A tragédia helyszínén, kedden is zajlik a nyomok rögzítése és az információk értékelése.

2013.05.21 19:45Havariapress

Az elmúlt öt évben példa nélkül álló brutális rablógyilkosság történt hétfőn, Egerszalókon.

Egy idős házaspárra törtek rá otthonában az egyelőre ismeretlen rablók. A mozgáskorlátozott asszonyt és férjét megverték, majd megkötözték. A rablók átkutatták a lakást, majd távoztak.

A bántalmazásba a férfi belehalt, feleségét - miután kiszabadult - a mentők kórházba szállították. A bejelentés napján több mint 50 rendőr vett részt az elsődleges intézkedésekben.

A tragédia helyszínén, kedden is folyamatosan zajlik a nyomok rögzítése és a felmerült információk elemzése és értékelése. A Heves megyei rendőrök eddig közel 80 embert hallgattak ki. Az ott élők biztonságérzetének megerősítése érdekében az egri rendőrök folyamatosan ellenőrzik a település közterületeit.

A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban jelentkezzen a 06-20-776-81-05-ös telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.