Sikerült megfékezni a tüzet

Lakástűz Zuglóban - egy embert megsérült

Egy tízemeletes ház ötödik emeletén keletkezett tűz a XIV. kerületi Füredi parkban szerdán, egy embert égési sérülésekkel kórházba szállítottak.

2013.05.15 13:30MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta: az ötödik emeleti lakás konyhájában keletkezett tüzet a tűzoltóknak sikerült azelőtt megfékezniük, mielőtt az átterjedt volna a többi lakásra. Az ingatlanból egy középkorú férfit mentettek ki, akit égési sérülésekkel és füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak - tette hozzá.
   
A szóvivő tájékoztatása szerint az emeleten lakóknak az oltás idejére el kellett hagyniuk a lakásukat, de a ház átszellőztetése után visszatérhetnek otthonukba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.