Hajdú-Biharban

Egymillió forintot loptak el az Idős nőtől - pár óra alatt elfogták őket

Néhány óra alatt elfogta a rendőrség kedden azt a három férfit, aki egy 84 éves hajdúszoboszlói asszonytól ellopott egymillió forintot.

2013.05.15 13:09MTI

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Vezendi Jánosné alezredes ismertetése szerint a három férfi azt mondta az idős nőnek, hogy kukoricát vásárolnának tőle. Mivel nagy címlettel fizettek, a nőnek vissza kellett adnia, és ekkor figyelték ki, hol tartja a pénzét. A tolvajok egymillió forintot loptak el.    

Miután az asszony észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A középkorú férfiakat néhány órával később Balmazújváros határában fogták el. A tolvajok az autójukat hátrahagyva, futva próbáltak elmenekülni a rendőrök elől, egyikük egy bokros területen megpróbálta elrejteni a pénzt.   

A két sajókazai és a sajóbábonyi gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.