Vihar

Két család otthona lakhatatlanná vált Jászapátin

Senki sem sérült meg, ám két családi ház tetőszerkezete olyan súlyosan megrongálódott, hogy az épületek lakhatatlanná váltak.

2013.05.06 21:13MTI

Két család otthona lakhatatlanná vált a hétfő délutáni viharban Jászapátin. Jász-Nagykun-Szolnok megyében estig mintegy ötven kárbejelentés érkezett - tudatta a megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel. S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint rövid ideig tartó, de nagy erejű, helyenként sok esőt hozó vihar csapott le hétfőn délután a megyére. Az este hét óráig beérkezett kárbejelentések száma megközelítette az ötvenet.

A csapadék és a szél Jászapátin okozta a legtöbb gondot, ahol több ház teteje is megrongálódott, vezetékek szakadtak el, faágak törtek le. Senki sem sérült meg, ám két családi ház tetőszerkezete olyan súlyosan megrongálódott, hogy az épületek lakhatatlanná váltak. A szóvivő jelezte: az érintett családokat - öt felnőttet és hat gyermeket - rokonaik fogadták be éjszakára, az önkormányzat pedig intézkedett további elhelyezésükről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.