170 embert költöztettek ki

Kigyulladt a visegrádi Silvanus hotel - 30 tűzoltó küzdött a lángokkal

Kigyulladt a visegrádi Silvanus hotel szombaton délután - tájékoztatta Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-t.

2008.06.28 17:42MTI

Hozzátette: úgy tudják, hogy személyi sérülés nem történt. A tüzet a helyszínre 9 kocsival kiérkező mintegy 30 tűzoltó oltotta el.

A szóvivő elmondta, hogy a négyszintes épület földszinti kapcsolószekrényéből indult ki a tűz, majd átterjedt egy 150 négyzetméteres szárító-, mosóhelységre, de a lakórészt nem érintette.

A szálloda személyzete azonnal kiürítette a szállodát, mintegy 160 embernek kellett elhagynia az épületet. Dobson Tibor elmondta, hogy jelenleg az utómunkálatok folynak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.