Megkéselte élettársát

Szerelemféltésből veszekedés - előkerült a kés is

Állampolgárok telefonáltak be 2013. április 13-án este a rendőrségre azzal, hogy Szabadbattyánban, a Kula téren egy megszurkált nőhöz kérnek segítséget.

2013.04.14 09:20ma.hu

Amikor a mentők és a járőrök a helyszínre siettek, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére betelefonált a hölgy élettársa, és elmondta, veszekedést követően ő késelte meg barátnőjét.

Mint később megállapítást nyert, egy 10 cm pengehosszúságú kés volt az, amivel többször megszúrta élettársát, aki ennek során könnyen sérült. A nőt mentők szállították kórházba.

A férfit a rendőrök lakásán elfogták. A 29 éves szabadbattyáni J. Jánost előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Kiderült, az élettársak között szerelemféltés miatt alakult ki veszekedés, ami szurkálásig fajult.

A nyomozók a kést lefoglalták, J. Jánost bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.