Tűz

Kigyulladt egy parasztház Őrbottyánban

Tíz gödöllői tűzoltó dolgozott az oltáson, és riasztották a katasztrófavédelem műveleti szolgálatát is, így a lángokat viszonylag hamar sikerült megfékezni, de az ingatlan lakhatatlanná vált.

2013.04.04 21:57MTI

Kigyulladt egy háromszobás parasztház és melléképülete Őrbottyánban csütörtök este, a házban tartózkodó idős férfit füstmérgezést gyanújával kórházba vitték - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t. Spitz Alexandra közlése szerint először a körülbelül 100 négyzetméteres ház kapott lángra, majd a tűz átterjedt a melléképületre is.

Tíz gödöllői tűzoltó dolgozott az oltáson, és riasztották a katasztrófavédelem műveleti szolgálatát is, így a lángokat viszonylag hamar sikerült megfékezni, de az ingatlan lakhatatlanná vált - tette hozzá a szóvivő. Az utómunkálatok során egy PB-gázpalackot találtak a házban, amely szerencsére nem robbant fel. A lakásban tartózkodó idős férfit enyhe füstmérgezés gyanújával a váci kórházba szállították - mondta Spitz Alexandra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.