Rátörtek az otthonában

Előzetesben a harcias idős hölgy támadói

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két zsujtai fiatalembert, akik március 20-án rátörtek egy idős asszonyra otthonában, és pénzt követeltek tőle.

2013.04.03 15:22Havariapress

Március 20-án késő este tört rá két zsujtai férfi egy idős asszonyra, akit megvertek és pénzét követelték.

Mivel az asszony ellenállt, a két rabló végül zsákmány nélkül távozott, bezárva a 89 éves nőt lakásába, aki csak másnap reggel tudott segítséget hívni. A rendőrök a bejelentést követően szinte azonnal elfogták a 20 és 21 éves férfiakat, akik közül az egyik már korábban is megpróbált késsel pénzt rabolni az asszonytól, de akkor is üres kézzel távozott.

Az Encsi Rendőrkapitányság rablás kísérlete, felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást a két férfivel szemben.

A rendőrök a két rablót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság el is rendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.