Még várható csapadék

Apadnak a folyók Vas megyében

Vas megyében apadnak a folyók és a patakok a Rába sárvári szakaszának kivételével, ahol elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el.

2013.04.02 13:14MTI

Balogh Nikoletta, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta: apad a Rába Körmendnél, ezért ezen a szakaszon reggel elsőfokúra mérsékelték az árvízvédelmi készültséget. Az árhullám továbbvonulása miatt Sárvárnál elsőfokú készültséget rendeltek el, ahol az esti órákra várják a tetőzést - tette hozzá. 

Balogh Nikoletta közölte, újabb csapadék várható, ha pedig ez eső formájában hullik, újabb vízszintemelkedésre kell számítani. A szóvivő közlése szerint Vas megyében jelenleg nyolc alsórendű út van lezárva vízátfolyások miatt, tíz útszakaszon pedig félpályás útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.