Öten az eszméletüket is elvesztették

Szén-monoxid-mérgezés Maglódon - hat embert vittek kórházba

Három felnőttet és három gyermeket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy maglódi családi házból szerda hajnalban.

2013.03.27 09:50MTI

Spitz Alexandra katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy a Jókai utcai, cirkófűtéses házban vélhetően a kazánból visszaáramló mérges gáz miatt négy felnőtt és három gyermek lett rosszul, közülük öten az eszméletüket is elvesztették.
   
A mentők riasztására hat monori tűzoltó, valamint a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata is a helyszínre érkezett, de a műszerek már nem mutattak veszélyes szintű gázkoncentrációt, mivel az ingatlant addigra átszellőztették.
   
Nagy Zsófiának, a mentők sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a kórházba szállított három felnőtt és három gyermek állapota nem súlyos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.