Három sérült

Külföldiek verekedtek a debreceni befogadóállomás közelében

Külföldi állampolgárok verekedtek össze hétfő este egy debreceni presszóban, a városi befogadóállomás közelében. Hárman megsérültek, öt embert előállítottak.

2013.03.19 15:31MTI

Kovács Károly rendőr százados, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője ismertette: a Sámsoni úton történt verekedés helyszínéről öt 20 és 33 év közötti külföldi férfit állítottak elő. Kihallgatásuk kedd délután fejeződött be, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával indult eljárás.

Az MTI-nek arra a kérdésére, hogy mely országok állampolgárairól van szó, a sajtószóvivő azt közölte, hogy erre nem adhat választ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.