Apróbb kimaradások még lehetnek

Szinte teljesen helyreállt az áramellátás Hajdú-Biharban

Csaknem 100 százalékban helyreállt szombat kora délutánra az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében.

2013.03.16 15:52MTI

Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője ismertette: az E.ON szakembereinek a megye csaknem minden részén sikerült elhárítaniuk a viharos időjárás okozta áramellátási zavarokat. 

Mindössze néhány település egy-egy utcájában lehetnek még kisebb kimaradások - tette hozzá. Hajdú-Bihar megyében pénteken 39 településen egyáltalán nem vagy csak részlegesen volt áram, 10 településen pedig az ivóvíz-ellátás is akadozott. 

Csohány Andrea, a Debreceni Közlekedési Vállalat kommunikációs vezetője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a csütörtök este leállított debreceni villamosforgalmat szombat reggel újra tudták indítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.