Hét elpusztult

30 kutyát mentettek ki a tűzből

Hét kutya elpusztult, harmincat kimentettek a tűzoltók abból a lakóépületből, melynek tetőszerkezete kapott lángra Szolnok Szandaszőlős városrészében.

2013.03.03 21:01MTI

S. Tóth Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a Karinthy utcai épület tetőzetén keresztül szivárgó füstre egy szabadnapos tűzoltó figyelt fel a reggeli órákban. Jelzésére a helyszínre érkeztek a katasztrófavédelem szolnoki egységei, akik az oltás közben embert nem találtak a házban. 

Kimentettek viszont több mint harminc kutyát, további hét viszont füstmérgezésben elpusztult. Később megérkezett az ingatlan és a leromlott állapotban lévő állatok tulajdonosa, aki a tűzoltóknak úgy nyilatkozott, hogy a továbbiakban is képes gondoskodni kutyáiról. Az épület a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem vált lakhatatlanná - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.