Lezárták az M3-as érintett szakaszát

Halálos baleset az M3-as autópályán - két motoros halt meg

Két halálos áldozata van annak a kettős motorbalesetnek, amely az M3-as autópálya 198-as kilométerszelvényében történt Hajdú-Bihar megyében szombaton - közölte a rendőrség.

2008.06.21 15:21MTI

A baleset a fővárosból Nyíregyháza felé tartó autópálya-szakaszon történt - mondta a megyei főkapitányság ügyeletese. A két motorost és egy személyautót érintő incidens körülményeiről Kerek László hadnagy, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-nek elmondta: az egyik motoros személygépkocsival ütközött, míg a másik az autópálya szalagkorlátjának csapódott. A mentők tájékoztatása szerint a balesetben mindkét motoros a helyszínen életét vesztette. 

Két könnyű sérültet a helyszínen láttak el a mentők - tette hozzá Ratku Attila mentésvezető. Az érintett autópálya-szakasz jelenleg is le van zárva, a forgalmat az M35-ös autópályára, illetve a 35-ös számú főközlekedési útra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.