Vádemeléssel zárult a nyomozás

Halálra verték és kirabolták az idős nőt

Lezárta a rendőrség a nyomozást egy 2011 decemberében történt gyilkossági ügyben, amelynek során egy budapesti nő és élettársa halálra vert, majd kirabolt egy idős asszonyt, Gámaszapusztán.

2013.02.28 09:14Havariapress

A rendőrség az ügy iratanyagát február 20-án vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek - értesült a HavariaPress. 2011. december 28-án délelőtt egy idős asszonyt találtak holtan gámaszapusztai sorházi otthonában, félig meztelenül, fején sérüléssel. 

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 62 éves nőt hajnali fél 2 körül támadták meg és verték agyon, majd értékeit elvitték. A rendőrök a tanúkihallgatások és az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, akik egy néhány házzal odébb lakó férfi budapesti rokonai - lánya és annak élettársa - voltak. 

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a páros 2011. december 18-án, majd 2012. január 12-én is követett el hasonló módszerrel bűncselekményt a fővárosban. 

A rendőrség a nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást február 20-án lezárta, az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.