Az illegális bekötéseket megszüntették

Áramtolvajok buktak le két szabolcsi településen

Harminckét áramtolvaj bukott le két szabolcsi településen, Kékcsén és Rétközberencsen.

2013.02.26 11:57MTI

A főhadnagy tájékoztatása szerint a Kisvárdához közeli két településen a múlt hét végén tartottak közös ellenőrzést a szolgáltató E-ON Zrt. és a rendőrség munkatársai, akik Kékcsén 26, míg Rétközberencsen 6 lakásnál fedeztek fel illegális áramfelhasználást.
   
Kékcsén az utcai elektromos vezeték szigetelését megbontva kötöttek rá illegálisan lakásokat a hálózatra, míg Rétközberencsen az úgynevezett lasszós módszert alkalmazva lopták az áramot.
   
Az illegális bekötéseket az E-ON villanyszerelői megszüntették, a rendőrség lopás miatt indított nyomozást a lebukott áramtolvajok ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.