Összeesett az utcán és belehalt sérülésébe

Italozás közben szúrt le egy férfit a hajléktalan

A helyszínről még elment az a férfi, akit italozás közben késelt meg egy hajléktalan, hétfőn késő délután, egy miskolctapolcai hétvégi házban, de út közben összeesett és belehalt sérülésébe.

2013.02.25 20:05Havariapress

Egy miskolctapolcai hétvégi házban italozott egy férfi alkalmi ismerősével, egy hajléktalan férfivel, hétfőn késő délután. Közben vita alakult ki közöttük, aminek során a hajléktalan férfi megszúrta a másikat.

A megkéselt ember a helyszínről még el tudott menni, út közben azonban összeesett az utcán.

A késelő ekkor felhívta egy ismerősét, aki értesítette a mentőket, de a leszúrt 37 éves férfi életét már nem tudták megmenteni, belehalt sérülésébe.

A rendőrség a gyors adatgyűjtés eredményeképpen elfogta, előállította és őrizetbe vette a 43 éves hajléktalant.

Az ügyben emberölés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.