45 000 forint a kár

Két ökölcsapás - hajléktalant rabolt ki az 50 éves férfi

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt J. Lajos 50 éves szekszárdi lakos ellen.

2013.02.25 09:28ma.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. február 21-én este két alkalommal ököllel fejen ütött egy szekszárdi hajléktalan férfit, majd ezt követően eltulajdonította a pénztárcáját.

Cselekményével a sértettnek - aki a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett - kb. 45.000 Ft összegű kárt okozott.

J. Lajost a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás jelenleg szabadlábon hagyása mellett folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.