Gávavencsellőn

Gázpalack is robbant a kigyulladt házban

Kigyulladt egy családi ház, kedden, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack is felrobbant, de személyi sérülés nem történt.

2013.02.19 12:26Havariapress

Egyelőre ismeretlen okból gyulladt ki egy gávavencsellői családi ház egyik szobája. A nyíregyházi és ibrányi tűzoltók kiérkezése előtt a házban felrobbant egy gázpalack is. A detonáció következtében az épület teljes terjedelmében belobbant. 

A tűz keletkezésének idején a ház tulajdonosa nem tartózkodott otthon, így személyi sérülés nem történt, az épület azonban lakhatatlanná vált, így a tulajdonos elhelyezéséről a polgármesteri hivatal gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.