Elvették a táskát, majd elmenekültek

Pénzszállítókat raboltak ki Kőbányán

Értékszállító vagyonőrökre támadt két ismeretlen férfi a főváros X. kerületében. A zsákmánnyal elmenekült rablókat keresi a rendőrség.

2013.02.14 16:31Havariapress

Csütörtökön délben érte a támadás a pénzszállítókat az Üllői út és az Ecseri út kereszteződésénél található parkolóban. A táskát cipelő vagyonőrt két fegyveres állította meg. Elvették tőle a táskát, majd elmenekültek.
 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás miatt indított nyomozást, a két támadót keresik. Az egyik rabló 90 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete színű kabátot és fekete nadrágot viselt, életkora körülbelül 30 év. 

A másik támadó 170-180 centiméter magas, köpcös testalkatú, életkora körülbelül 25 év, sötétbarna színű, vállán piros csíkos kabátot és sötétbarna színű, piros felirattal ellátott sapkát viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.