Egy ember életveszélyesen megsérült

Felrobbant és kiégett egy lakás Budapesten

Vélhetően gázrobbanás történt kedden egy X. kerületi, Ónodi utcai lakásban, ami lakhatatlanná vált.

2013.02.12 13:00MTI

Egy fiatalembert életveszélyes égési sérülésekkel vittek kórházba - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté elmondta: a földszintes épület egyik háromszobás lakásában az előzetes vizsgálatok szerint gázrobbanás történt, amelynek következtében leszakadt a födém, és a keletkező tűzben teljesen kiégett a lakás. 

A tűz a szomszédos lakásra is átterjedt, de az lakatlan volt. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt közölte, hogy a helyszínről egy súlyos, másod-, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett fiatalembert szállítottak kórházba, állapota életveszélyes, hiszen testének mintegy a fele megégett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.