Több tízmillió forintos kárt okozott

Egymilliós nyomravezetői díjat tűztek ki egy szentesi betörés ügyében

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki egy szentesi, több tízmillió forintos kárt okozó betörés ügyében.

2013.02.07 14:59MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs közölte, a bűncselekmény január 16. és 21. között történt. A tettesek a Honvéd utca egyik családi házába törtek be, és az egyik szobában elhelyezett lemezszekrényt kivágva készpénzt, valutát és ékszereket tulajdonítottak el több tízmillió forint értékben.
   
A főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek egymillió forint díjat tűzött ki, amelyet részben a sértett ajánlott fel. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövetőkkel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik és információit az eljárás során ismerteti.
   
A rendőrség a nyomravezető kilétét bizalmasan kezeli, szükség esetén védelme érdekében megteszi a megfelelő intézkedéseket. A díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.