Öt illegális migránst fogtak

Győrnél állították meg az embercsempészeket

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak el a rendőrök Győrnél.

2013.02.07 11:08MTI

Kálmán Gabriella - a megyei főkapitányság sajtóügyeletese - közlése szerint az M1-es autópályán tartott ellenőrzéskor megállítottak egy kisbuszt, amelyben egy 28 éves, Kiskőrösön élő román állampolgár és egy 38 éves keceli férfi mellett öt pakisztáni utazott. Utóbbiak sem Magyarországon tartózkodásra, sem legális továbbutazásra jogosító iratokkal nem rendelkeztek.

Hozzátette: a pakisztániak ellen tiltott határátlépés kísérlete miatt indult szabálysértési eljárás, míg a román és a magyar állampolgárok ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.