Kerülnek a BKV-buszok is

Kigyulladt egy társasházi lakás Sashalmon

Tűz miatt ki kellett üríteni egy társasházat Budapesten.

2013.02.02 08:20MTI

Karsay Kornél, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a Veres Péter út egyik házának lakása gyulladt ki, emiatt a házat teljesen ki kellett üríteni.

Az oltás idejére az útszakaszt a rendőrség lezárta.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy a régi építésű ház tetőszerkezete égett le, és az egyik lakás lakhatatlanná vált.

Elmondta: mentésre nem volt szükség, mert amikor a tűzoltók a helyszínre értek, senki nem tartózkodott az épületben. Jelezte azt is: senki nem kért ideiglenes elhelyezést.

A tűzoltók egyelőre nem tudják, mi okozta a tüzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.